Handla med förtroende! Vi vill att du ska vara helt nöjd med ditt köp.

Baby Shower

Andra följer trender, vi sätter dom! Partymagasin.se erbjuder det mesta som behövs för att skapa en underbar baby shower!

Pojke eller flicka?

Med vårt breda sortiment hittar ni det ni behöver hos oss på Partymagasin.se. Vi har dessutom satt ihop ett flertal “It’s A Girl” och “It’s A Boy” teman just för dessa tillfällen!

Här kan du också köpa riktigt snygga dekorationer, för ingen babyshower utan dekorationer väl? Vi har ett massivt sortiment av vackra dekorationer i guld, glitter, med metallicyta eller pastellyta, serpentiner i passande färger, girlanger med babyshower relaterade texter, hängande dekorationer, bordsdekorationer i form av små nappar, flaskor m.m. och mycket mer! Här finns med andra ord ett oändligt sortiment för dig som är ute efter de mest perfekta baby shower-sakerna!

Vi har ett gigantiskt utbud av dukning inför baby showern! Vi har allt du behöver – tallrikar, bestick, glas, bordsdukar, servetter, sugrör och mycket mer! Allt är givetvis babyshower-inspirerat i blåa och rosa färger, så allt passar med varandra kan man säga.

Meningen med baby showern är att mamman ska bli “duschad” med olika små presenter och andra tillbehör som gör sig till nytta när tiden för bebisen är inne.

Om du inte redan förstått det så har vi ett gigantiskt utbud saker för dig som skall gå på eller hålla i en babyshower. Här finns allt från babyshower-dekorationer till dukningstillbehör, ballonger, presenter, spel, lekar, aktiviteter och mycket mer!

Underkategorier till Partyteman

Filter
1
    1
    Varukorg
    Folieballong - It´s a Silver
    69kr