Handla med förtroende! Vi vill att du ska vara helt nöjd med ditt köp.

Bröllop

Dags att dela livet med din käresta? Vi har det ni behöver för att dekorera till max på Ert bröllop! Romantik och lyx är A och O.

Bröllop I den här kategorin av produkter hittar du mängder av detaljer som passar särskilt bra för bröllop, men även vid andra särskilt festliga tillfällen som förtjänar det där lilla extra. Tillfällen som studenten, förlovning, babyshower eller födelsedagsfesten kan piffas till för att få en känsla av lyx och ståt. Här hittar du produkter som är perfekta för att skapa exklusiva inbjudningskort, tackkort, bordsplaceringar, bords- och inredningsdekorationer, attiraljer för mat och dryck för att nämna några. Du hittar även olika ballonger som är särskilt framtagna för ändamålet samt produkter som är anpassade för den förväntansfulla bröllopsgästen.

brudparets

bord erbjuder vi fina inramningar, ballongbågar och ställ att dekorera med fina rosor. Vi erbjuder även LED-girlanger till bordsdekorationen för att göra det hela lite lyxigare och livligare.

Vill du göra livets fest till ett minne för alla? Beställ våra konfettikanoner som du kan skjuta iväg under brudparets vals! Som fin och romantisk avslutning på kvällen kan du även släppa iväg svävande rislyktor för att skapa den där mysiga stämningen.

Underkategorier till Partyteman

Filter
1
    1
    Varukorg
    40563-5cf2f6.jpeg
    349kr