Handla med förtroende! Vi vill att du ska vara helt nöjd med ditt köp.

Ballonger

Partyballonger

Vad är en fest utan ballonger? INGENTING enligt oss här på Partymagasin.se. Därför har vi jobbat dag in och dag ut för att kunna erbjuda Er ett stort sortiment så at ni kan anpassa era partyballonger hur ni vill. Siffror, bokstäver, figurer m.m är bara några av våra fiffiga ballongtyper.

Det finns få saker som är så förknippade med fest och kalas. Vi på Partymagasin älskar alla typer av fester och tillställningar så har vi givetvis sett till att ha ett gediget utbud av ballonger. Hos oss kan du hitta ballonger till temafesten och barnkalaset, men även till festligheter som firas i andra länder. Ett exempel på en sådan fest är gender reval party. Det innebär att man arrangerar en fest för att avslöja könet på det väntade barnet. Det är ballonger fyllda med rosa eller blå konfetti. När föräldrarna sticker hål på ballongen regnar konfetti ner och festdeltagarna vet om det bli en kille eller tjej. Det fungerar såklart även inför enbart partnern också. Det här ska inte blandas ihop med en babyshower, för det har vi också fantastiska ballonger till.

Babyshower, Födelsedagar är också något vi värnar om här på Partymagasin.

Det finns bokstäver och siffror. Här är det bara att låta din kreativitet flöda fritt, för det finns inga begränsningar. Knyt fast dem i gardinstången och låt namnet hänga synligt på den som äras ska. Det finns även ställningar som placeras över bordet och de är perfekta att sätta fast ballonger i, och göra buffén eller dukningen extra festlig.

Redan de gamla grekerna gillade att fira med dessa partyunderverk. Zeus, Herkules och de andra i gänget hade det inte så enkelt eftersom de inte kunde köpa ballonger online. Istället fick de ta ett djur av daga och fylla dess urinblåsa – där kan vi snacka om partyblåsa. Det är tur att tiderna förändras även om vår fascination för ballonger kvarstår.

Vårat sortiment erbjuder långa, runda, innovativa former på ballonger för att du ska hitta hem i det du vill ha. Gnugga dom mot väggen så kan du även visa upp ett coolt partytrick.

Oavsett om det är till en kräftskiva, studenten eller till den dinosaurietokige fyraåringen så kommer du att hitta passande modeller i vårt utbud. Vi har heliumballonger och klassiska ballonger som du själv blåser upp. Givetvis har vi snabba leveranser och bra priser.

Filter