Handla med förtroende! Vi vill att du ska vara helt nöjd med ditt köp.

Dukning

Dukning är hälften av festen! En snygg dukning kan vara på många olika sätt och beror på vilka gäster eller vilken fest det är! Det ger den där lyxiga känslan och alla kommer i rätt stämning! Vi erbjuder Er allt som behövs för att göra en maxad dukning! Inspireras av utbudet eller hitta det du tänkt på i flera veckor. Vi erbjuder er lite tips för olika dukningar nedan.
Barnkalas – Enklast och säkrast är att ha enbart engångsprodukter. Inget mer klink klank på porslin! Är det ett specifikt tema på kalaset? Kör på samma duk tema!

Glamourdukning

– Vankas det Nobelmiddag, eller en fantastisk nyårsmiddag? Täck allting i guld! Vi har plastdukar, engångsbestick, tallrikar, servetter, muggar, allting i guld! Kaching!

Högtidsdukning

– Firas en högtid? Våra exklusiva produkter passar perfekt! Servetter och sugrör som är specialdesignade just för högtidsfirande. Studenten eller kräftskiva? Spelar ingen roll, vi har allt för Er! Engångstallrikar som passar till midsommar eller till och med bröllop! Komplettera med dekorationer som matchar!

Dukning för mingel

– När det minglas är det viktigt att tänka på att duka så att folk kan stå upp. Använd snygga serveringsfat och skålar, lägg fram cocktailpinnar eller servetter som passar temat så att gästerna lätt kan förse sig med lite snacks. Är det ett mingel av det vildare slaget blir party cups i rött eller blått en kul detalj.

Dukning vid babyshower – Vi har otroligt mycket produkter som skapar en magisk dukning vid din babyshower. Redan vid dukningen kan man avslöja vilket kön barnet kommer att få! Duka i rosa eller blått! Lägg ut små söta nappar, flaskor och presentaskar!

När man är färdig med att välja det som är nödvändigt som maten och drycken är det dags att slå till på det som gör hela festen, nämligen detaljerna! Det skapar en stämning som gör att dina gäster kommer dra efter andan. Välj dekorationer utifrån det som firas. Vi erbjuder er konfetti, serpentiner, ballonger m.m. som ni kan placera ut för att skapa en magisk stämning.

Filter