Frakt & Leverans

Leverans

Partymagasin är en marknadsplats där vi samarbetar med fler olika leverantörer. Partymagasin har inget eget lager, istället skickar de olika leverantörerna
din beställning direkt från sitt eget lager efter att vi bekräftat din beställning.
Om du har beställt produkter som skickas från olika leverantörer kan produkterna komma att skickas till dig i olika paket.

Leveranstid

För att säkerställa att vi kan begära rättvisa priser för våra produkter har vi valt att skicka produkterna till dig direkt från leverantören.
På detta sätt kan vi spara enormt på lagrings-, transport- och förpackningskostnader och vi kan erbjuda dig produkterna till ett rimligt pris.

Vi skickar produkterna direkt från leverantören har vi en genomsnittlig leveranstid på 8-25 arbetsdagar till Sverige. Vi gör alltid vårt bästa för att din order ska komma fram så fort som möjligt. 

Orderberkäftelse

En orderbekräftelse skickas ut till er mejl när köpet har slutförts. Där hittar ni information gällande leveransadress, kontaktperson, samt en lista för alla produkter i beställning och den slutgiltiga kostnaden.
Om det uppstår problem med en order får ni jättegärna mejla till oss på 
Kundservice@partymagasin.se , Kundtjänsten har öppet från 08.00 – 16.00. mån-fre
Om ni väljer att mejla in kan ni skriva ert ordernummer i ämnesraden eller svara dirket på orderbekräftelsen så kan vi hjälpa er ännu snabbare.

Hanteringstid

Ordrar som kommer in före 20:00 behandlas samma dag mån-sön

Leveranspolicy

Partymagasin.se har inget eget lager utan arbetar med enskilda butiker som lagerhåller produkter i och utanför Sverige, Europeiska unionen (EU) och Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES).
Din beställning skickas från respektive butiks egna lager inom 24 timmar (måndag till söndag) från det att Partymagasin har bekräftat köpet med en beställningsbekräftelse till dig.
Produkterna levereras till dig inom 8-25 arbetsdagar, beroende på produkt, antingen direkt i din brevlåda eller till ditt närmsta ombud.
Om du beställt produkter från olika butiker så skickas de i separata paket.