Frakt & Leverans

Leveranstid

För att säkerställa att vi kan begära rättvisa priser för våra produkter har vi valt att skicka produkterna till dig direkt från leverantören. På detta sätt kan vi spara enormt på lagrings-, transport- och förpackningskostnader och vi kan erbjuda dig produkterna till ett rimligt pris.

Eftersom vi skickar produkterna direkt från leverantören har vi en genomsnittlig leveranstid på 8-25 arbetsdagar till Sverige. Vi gör alltid vårt bästa för att din order ska komma fram så fort som möjligt.

Orderberkäftelse

En orderbekräftelse skickas ut till er mejl när köpet har slutförts. Där hittar ni information gällande leveransadress, kontaktperson, samt en lista för alla produkter i beställning och den slutgiltiga kostnaden. Om det uppstår problem med en order får ni jättegärna mejla till oss på Kundservice@partymagasin.se , Kundtjänsten har öppet från 08.00 – 16.00. Om ni väljer att mejla in kan ni skriva ert ordernummer i ämnesraden eller svara dirket på orderbekräftelsen så kan vi hjälpa er ännu snabbare.

Fraktalternativ

Postnord vår standardfrakt kostar 29 kr inom Sverige. 

Klarnas betalningsalternativ

 • Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

  • Betala inom 30 dagar: Betalningstid är 30 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 30 dagar finner du här.
  • Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.
  • Betala Direkt: Automatisk dragning från ditt bankkonto: baseras på autogiro och ditt konto debiteras ca två bankdagar efter köpet genomförts eller att varan skickats. Villkoren för användande av autogiro finner du här.
  • Banköverföring: Ditt konto debiteras omedelbart efter att beställningen har lagts.

  Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

  För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår sekretesspolicy här.

  Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.

Betalning                                                  

Betalning kan ske via bank/kreditkort, direktbetalning, faktura eller delbetalning.

 • Bank/kreditkort
  Vi accepterar Visa och MasterCard. Alla transaktioner skickas krypterat via SSL (Secure Sockets Layer) och är helt säkra. För maximal säkerhet använder vi även 3DSecure. Kortköp är avgiftsfritt.

 • Direktbetalning
  Du betalar direkt geonom att logga in och föra över pengar via din internetbank. Vi erbjuder direktbetalning med Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Alla transaktioner skickas
  krypterat via SSL (Secure Sockets Layer) och är helt säkra. Direktbetalning är avgiftsfritt.

 • Faktura (0kr)
  Du betalar i efterskott per faktura. 30 dagars betaltid. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 60 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Du måste vara över 18 år och får ej ha någon betalningsanmärkning för att använda faktura. Leveransadressen måste även vara samma som din folkbokföringsadress.
 • Kommun/landstings faktura
  I kassan finns en blå länk för kommun/landstings fakturor, då går beställningen inte genom Klarna och ni behöver inte ange några kontouppgifter. Vi skickar istället ut en faktura inom 1 månad till fakturaadressen ni angivit i kassan. Fakturan skickas genom Inexchange och innehåller moms.
 • Dela upp betalningen
  Vi skickar din order direkt och du väljer varje månad hur mycket du vill betala av på ditt belopp lägst 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet) och kan alltid välja att betala av hela beloppet på en gång. Alla dina delbetalningsköp samlas på en smidig månadsfaktura. Betalningen sker alltid den sista dagen i månaden. Årsränta 19,5%, aviavgift 29 kr/mån.