Om oss

Välkommen till Partymagasin.se – Din Destination för Prisvärda Partyprylar! 

Letar du efter partyprylar till låga priser? Då har du kommit till rätt ställe! Partymagasin.se är den ultimata webbshopen som erbjuder ett brett sortiment av produkter för att hjälpa dig skapa en minnesvärd fest utan att spräcka plånboken. 

Vi har specialiserat oss på att erbjuda ett omfattande utbud av partyprylar för att tillgodose alla dina behov. Oavsett om du planerar ett barnkalas, en studentfest eller en bröllopsdag, har vi allt du behöver för att arrangera en fantastisk fest. Vårt sortiment inkluderar ballonger, roliga prylar, maskeradkläder, skämtartiklar och mycket mer. 

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter till förmånliga priser. Vi strävar ständigt efter att uppdatera vårt sortiment med nya och spännande produkter samt att erbjuda de bästa priserna på marknaden. 

När du handlar på Partymagasin.se kan du lita på en utmärkt kundservice. Vi värdesätter att du får dina produkter, så att du kan fokusera på att planera och genomföra din fest. Om du har några frågor eller funderingar, är vårt team alltid redo att hjälpa dig. 

Välj Partymagasin.se som din leverantör av partyprylar och låt oss hjälpa dig att skapa en fest som kommer att bli minnesvärd för dig och dina gäster. Besök vår webbutik idag och upptäck vårt breda utbud av produkter – vi är övertygade om att du kommer att hitta allt du behöver och mer därtill!

Företagsuppgifter 

Partymagasin.se ägs och drivs av:
Skandinaviska pamg

Vi innehar F-skattsedel

Telefon: 031-333 66 47

E-post: kundservice@partymagasin.se


Skandinaviska PAMG 
Lillekärr Södra 208
42531 Hisings Kärra 
Org. nr 920614-4991