Om oss

Partymagasin.se är den ultimata webbshopen för dig som söker partyprylar till låga priser. Vi har ett brett sortiment av allt från ballonger och servetter till maskeradkläder och festdekorationer. Vår ambition är att kunna erbjuda dig allt du behöver för att skapa en minnesvärd fest, och det ska inte behöva kosta en förmögenhet. 

Vi har valt att specialisera oss på partyprylar för att kunna erbjuda ett så brett sortiment som möjligt. Vi tror att det är viktigt att alla ska ha möjlighet att arrangera en fest, oavsett om det är en barnkalas, en studentfest eller en bröllopsdag. Därför jobbar vi ständigt med att fylla på vårt sortiment med nya produkter och att hitta de bästa priserna på marknaden. 

På Partymagasin.se hittar du allt du behöver för att skapa en minnesvärd fest. Vi har ballonger i alla tänkbara färger och mönster, servetter och tallrikar med olika teman, maskeradkläder och tillbehör för alla olika maskeradteman, och massor av festdekorationer såsom pennantband, lampetter och ballongdekorationer. Allt detta och mycket mer finns tillgängligt på vår webbshop. 

När du handlar på Partymagasin.se kan du alltid räkna med snabba leveranser och bra kundservice. Vi vill att du ska kunna lita på att du får allt du behöver i tid, så att du kan fokusera på att planera och genomföra din fest. Om du har några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig gärna. 

Vi hoppas att du vill välja Partymagasin.se som din leverantör av partyprylar och att vi kan hjälpa dig att skapa en fest som du och dina gäster kommer att minnas länge. Tveka inte att besöka vår webbshop och se vad vi har att erbjuda – vi tror att du kommer att hitta allt du behöver och lite till!

Företagsuppgifter 

Skandinaviska PAMG 
Lillekärr Södra 208 42531 
Hisings Kärra 
Org. nr 920614-4991